Lietuviškai

 

По-русски
Konsultacijos
internetu

2012 metų seminarų grafikas

Renginio datos

2012.01.14 Natūrali asmenybės prigimtis ir realybė

Mes visi norime būti laisvi ir laimingi... Daugelis iš mūsų tiki, jog tai galime pasiekti per sėkmę, kuri sklinda iš kitų žmonių išorėje, tačiau tik pripažinus ir suvokus, kad visos kliūtys, žaizdos, ribos, silpnybės ir sąlygotumai yra mūsų pačių viduje, tuomet prasideda nauja vidinė kelionė... Kai asmenybė pasiruošusi ją tęsti - atsigręžiama atgal į save, iš naujo randant savo sąmoningumą, patirtį ir vidinį neišnaudotą turtingumą, kuris ir veda į natūralią savirealizaciją bei sėkmę...

2012.02.11 Savęs priėmimas... Kur slypi gyvybingumo šaltinis ?

Natūralus savęs priėmimas ir yra - gyvenimas, augimas, dinamiškumas ir tėkmė... Kiekviename momente tai galime jausti ir nesvarbu, kuriam gyvenimo etape esame. Esminės asmens gyvenimo kokybės - tiesa, džiaugsmas, vidinė stiprybė ir ramybė. O kokia yra Jūsų tiesa ir realybė? Kviečiame patyrinėti, koks yra gyvybingumo šaltinis, kaip jis pasireiškia ir kaip tai perkelti į savo kasdienybę!

2012.03.03 Kokia vidinio kritiko dovana ?

Gyvenant dabartinį gyvenimą galime jausti, kaip nuolat esame lyginami visur kur tik bebūtume, tai yra socialinėje aplinkoje - su žiniasklaidos informacija, namuose - tarp asmenų gyvenančių toje erdvėje, darbe - dirbančių toje įmonėje, versle - verslo aplinkoje, ir visur kitur. Ekonomine prasme, tai sukuria vienokią ar kitokią naudą, kas tobulina mūsų gyvenimo gerbuvį, tačiau nuolatinė konkurencija asmenybėje, palaipsniui kuria arba savęs nuvertinimą arba pervertinimą, kas ir kelia vidinį konfliktą.

2012.03.17 Dabarties momento pripažinimas - kūryba, aistra ir sėkmė!

Visuomet turime pasirinkimą, pripažinti kokia yra tiesa arba ją atmesti, suteikiant laisvę iliuzijoms ir tikėjimams. Kokie yra esminiai skirtumai tarp šių dviejų kasdieniškų situacijų, apie kurias dažnai net nepagalvojame... Koks yra sėkmės raktas aktyvinantis kūrybą, aistrą gyvenimui ir sėkmei?

2012.04.21 Kas slypi giliau už to, ką matome šiandien ? Tarpusavio santykiuose, šeimoje, veikloje...

Dažnai galime girdėti... man nesiseka, bloga valdžia, maži atlyginimai, nerandame bendros kalbos ir taip toliau... Tuomet kyla noras paklausti – o ką buvo galima padaryti, kad pasikeistų situacija?

 

Daugiau informacijos tinklalapyje www.konsteliacijatau.lt

Seminarai vyks Klaipėdoje, Baltijos pr. 14 - 102, jogos ir meditacijos namuose „PAŽINIMAS“

Registruotis: info@konsteliacijatau.lt , tel.: +370 65611877 arba tinklalapyje www.konsteliacijatau.lt

Naujienų prenumerata

Prenumeruokite naujienas apie artimiausius renginius ir straipsnius psichologijos tema

Psichologija: psichologo paslaugos, psichologo konsultacijos, meno terapija, šeimos psichologas, šeimos psichologija, psichologinė konsultacija, šeimyninis išdėliojimas, kansteliacija, Berto Hellingerio metodas, psichologo konsultacijos Klaipėdoje, psichologinė pagalba, psichologo konsultacijos, psichologas Klaipėdoje, vaikų psichologija, šeimos psichologija, psichologinė pagalba, koučingas, vadybos seminarai.

Psichologė Viktorija Gončarova, Liepų gatvė 3-1, Klaipėda. Tel. +370 611 39950 E-mail: konsultavimas@psichologija.net

Svetainę prižiūri: Seo paslaugos